Graviton Liberty

Prednosti lokacije


Prednosti lokacijeVerujemo kako je najbolje da priču o prednostima lokacije, prepustimo onima koji o tome sigurno najviše znaju. Naravno, reč je o našim komšijama, dugogodišnjim stanovnicima Rumenačke ulice.


Naš budući stanar, gospođa Ivanka Đ. već godinama živi u Rumenačkoj ulici. Opisujući život u ovom delu grada, ona kaže:


"Ova lokacija ima sve blizu! Tu je pijaca i veliki izbor supermarketa Apoteka je preko puta ulice kao i pekara. Dok je sin bio mlađi peške smo dolazili iz vrtića, a kasnije je sam bezbedno hodao do škole! Volim celu Rumenačku ulicu zato sto je prostrana, ima biciklističku stazu, autobusko stajalište i odličnu povezanost sa svim delovima grada! Od kad je kroz nju zabranjen tranzit kamionima ulica je značajno mirnija i čistija! Najbolje od svega je što me jedan pešački prelaz deli od igrališta Sajmište i Futoškog parka."

Graviton Invest

Materijali


Pažljivo biramo materijale vođeni željom da Vam omogućimo udoban i kvalitetan zivotni prostor. Zadovoljni stanari objekta Graviton residance nam ukazuju da smo na pravom putu ostvarivanja nase vizije! Trudićemo se da projektom Graviton Liberty te reči potvrdimo!
Zidanje i izolacija


Svi fasadni zidovi su od kvalitetnih termo blokova poboljšanih termičkih karakteristika. Na takav termo blok lepi se kamena vuna što našem objektu daje visoki B razred energetske efikasnosti.

Zidovi između stanova i zajedničkih hodnika se zidaju najnovijim Klimablok Aku25 koji je teži 35% od svakog bloka tih dimenzija na tržištu (23,5kg/ po cigli) i ima sposobnost odlične zvučne izolacije od čak 54db!

Aku25, tj. visoko kvalitetna zvučna izolacija, je jedna od stvari koju su naši zadovoljni kupci, na objektu u ulici Mičurinova 30 posebno pohvalili.

Svi ventilacioni kanali se zidaju najkvalitetnijim blokom na tržištu, Austrijskog proizvođača „Schiedel“.Elektroinstalacije


Elektroinstalacije su urađene tako da pružaju mogućnost automatizacije različitih funkcija u okviru stana. Prilikom izrade instalacija ostavljena je mogućnost nadogradnje i implementacije „smart house“ sistema (daljinsko upravljanje bojlerima, klimatizacijom, rasvetom itd.). Svi stanovi su opremljeni energetskim i multimedijalnim tablama renomiranih proizvođača kao i tasterima za elektro pogon roletni i video interfonima.

Na objektu je urađena instalacija optičkih vlakana do svakog stana i lokala („Fiber to the home - FTTH“ optika). Na ovaj način omogućili smo budućim korisnicima najbolje i najbrže povezivanje na digitalne multimedijalne servise (telefonija, televizija, internet). Ventilatori koji se ugrađuju u stanovima imaju nepovratnu klapnu kao dodatni vid zaštite od neprijatnih mirisa.

Elektro galanterija koja se ugrađuje je od renomiranog proizvođača „Aling conel“, model „Experience“. Svi stanovi su opremljeni LED rasvetom.Vodovod, kanalizacija, grejanje i klimatizacija


Grejanje objekta je povezano na gradski sistem JKP NS TOPLANA. Regulacija toplote se vrši kako putem termo glava austrijskog proizvođača „Herz“ tako i putem digitalnih termostata renomiranog danskog proizvođača „Danfoss“. Svaki stan je opremljen kalorimetrom odnosno uređajem za individualno očitavanje potrošnje.

Instalacija kanalizacije se izvodi niskošumnim, kvalitetnim cevima renomiranog proizvođača sa ugradnim vodokotlićima.

Svi stanovi su opremljeni split i multisplit inverterskim WiFi klima uređajima odličnih performansi lidera na tržištu kompanije „GREE“.Stolarija


Šestokomorna PVC stolarija profila i okova nemačke proizvodnje opremljeni troslojnim niskoemisionim staklima sa argonskim punjenjem i termoizolovanim aluminijumskim roletnama.

Svi elementi koji čine sigurnosna Invent-trezor ulazna vrata su od renomiranih evropskih proizvođača, ispunjeni toplotnom i zvučnom izolacijom sa zaštitnom čeličnom oblogom preko celog krila, dok su sobna vrata rađena od furniranog medijapana sa magnetnom bravom.Keramika


Specijalizovan za rezidencijalne prostorije italijanski brend “Ragno Marazzi” daće poseban dizajn Vašem kupatilu.

RAGNO fabrika keramičkih pločica začetnik je italijanske proizvodnje keramike a danas se njeni proizvodi prodaju u preko 140 zemalja.Lift i Garaža


Na objektima poput našeg uobičajeno ide jedan lift. Odlučili smo da i tu podignemo standarde tako da je Graviton Liberty opremljen sa 2 lifta vodećeg američkog proizvođača OTIS.

Garaža je u potpunosti obeležena kako horizontalnom tako i vertikalnom signalizacijom. Podzemna etaža je pokrivena sa savremenim sistemima ventilacije i odimljavanja kao i protivpožarnim sistemima.

Obezbeđen je video nadzor visokog kvaliteta!Sanitarije


Prilikom odabira sanitarija vodili smo računa kako o estetskim tako i o funkcionalnim karakteristikama. Svi brendovi koji su zastupljeni predstavljaju lidere u ovom domenu (Grohe, Vilery, Boch, Ideal Standard),

Stanovi su opremljeni sa Ariston Velis Evo 80 slim bojlerima.Fasada


Proizvedena od 100% prirodnih resursa Vandersanden (Belgija) opeka od aluvijalnih glina iz sedimentnog dela reke Mause je lider na evropskom tržištu.

Fasadna opeka koju smo odabrali izdvaja se estetskim i tehničkim karakteristikama. Zatvara objekat u celinu koja odiše skladom i stabilnošću. Želimo da Vam svaki pogled na Vaš novi dom budi samo najlepše emocije.Pod


Kvalitetan i ekonomičan za održavanje, troslojni hrastov pod, sa završnom lajsnom od mdf-a.